BAZENI PLAVA ZVEZDA KONTAKT

Bazeni Plava Zvezda Kontakt

Adresa;

Ulica: Proleterska br. 7
Mesto: Salaš Noćajski
Poštanski broj: 22204

Sremska Mitrovica, Vojvodina, Srbija

Tel : +381 (0)64 615 98 05

Mail: pkplavazvezda@yahoo.com

Bazeni Plava Zvezda podaci firme

Naziv; PLAVA ZVEZDA TERMAL
Poslovno ime: Plava Zvezda Termal DOO Salaš Noćajski
Pravna forma: Društvo sa ograničenom odgovornošću
Matični broj: 21451380
Datum osnivanja: 30.01.2019

Pretezna delatnost: Usluge pripremanja i posluživanja pića
Šifra delatnosti: 5630

Brojevi računa u bankama:

160-0000000536888-97

 

otvoreni bazen
Noćno kupanje
Plav aZvezda bazeni

GDE SMO

2 km od Sremske Mitrovice
30 km od Šapca
50 km Novi sad
70 km od Beograda

Bazeni Plava Zvezda – KO SMO MI

Bazeni Plava zvezda, iako teritorijalno ne pripada opštini Sremska Mitrovica (Srem), Salaš Noćajski administrativno pripada Mačvi. Plava Zvezda je jedno odlično kupalište, bilo da je leto ili zima. Mačvanska ravnica obiluje termalnim vodama, a jedan takav izvor pronašli su domaćini u svom dvorištu u Salašu Noćajskom. Tako je nastala i „Plava zvezda“, kompleks otvorenih i zatvorenih bazena nadomak Sremske Mitrovice.

Plavu Zvezdu  preporučujemo za uživanje, odmor i rekreaciju u lekovitoj termalnoj vodi. Izvor termalne vode nalazi se na dubini od čak 492 metra, a u jednoj sekundi istekne 7 litara vode temperature 40 stepeni Celzijusa. 

Bazeni su otvoreni tokom cele godine. Pre nekoliko godina ceo kompleks je renoviran, pa se ovih dana uživa na otvorenom bazenu i pratećem kafeu i restoranu.

Bazeni tokom sezone

Mi smo se potrudili, pa na otvorenom postoji dovoljan broj udobnih ležaljki i prirodnog hlada pod trščanim suncobranima. Veliki otvoreni bazen ima i dve đakuzi kade i masažere.

Objekat sa zatvorenim bazenom otvoren je i tokom leta za one koji ne uživaju u suncu, ali i spoljni đakuzi bazen sa masažerima i toplom vodom gde se i tokom zime možete kupati na otvorenom.

U zatvorenom delu postoji i sauna prikladnija za zimski period. Cene su više nego povoljne, ležaljke se ne naplaćuju, a objekat je otvoren svaki dan do ponoći.