Hidromasaža

Hidromsaža

Hidromasaža predstavlja vrstu masaže koja se primenjuje pod vodom. Delovanjem mlaznica pod visokim pritiskom koje su smeštene ispod vode pospešuju se cirkulacija i limfna drenaža. 

Uz pomoć hidromasaže koja se nalazi u svim našim bazenima, možete dodatno da opustite svoje telo. Na ovaj način se kombinacijom vode i vazduha pozitivno deluje na delove tela koji su pod najvećim stresom. Takože kao i kod kojih se javlja ukočenost.

Ovakav tip masaže se izuzetno dobro pokazao u borbi protiv celulita i ublažavanju bolova u zglobovima. Ovakva masaža je bitna i kod sportskih povreda i opuštanju tela posle fizičkog napora.

Vodu u hidromasažnom bazenu je u potpunosti prirodna ne filtrirana ne hlorisana, dolazi direktno iz zemlje pa samim tim oseti se i miris sumpora.

Poznato je da sumpor blagotvorno deluje na kožu, čisti je, regeneriše, poboljšava elastičnost samim tim i podmlađuje. Nakon već prvog kupanja osetićete sve blagodeti naše termalne vode!

Hidromasaža je jedan od oblika hidroterapije i masaže, koji se sprovodi uz pomoć savršene hidromasažne kade, čije dimenzije i oblik omogućavaju da svaki pacijent u njoj može da zauzme udoban i relaksirajući položaj

Hidromasaza termalnom vodom

Termalna voda u kombinaciji sa hidromasažom, aeromasažom i saunom učiniće Vašu kožu preporođenom. Uskoro ćete moći dodatno da se opustite uz masažu po Vašem izboru ili da nekome poklonite naš poklon vaučer kako bi i on mogao da uživa, na Vama je da odlučite.

Temperatura vode u hidromasažnom iznosi 39 stepeni. U velikom bazenu 33 stepena što je idealno i za noćno kupanje.

Stručnjaci kažu da povećan protok krvi tokom hidromasaže utiče na mnogo bolje snabdevanje kože i potkožnog tkiva gradivnim materijama i kiseonikom, čime se ubrzava obnavljanje i razvoj ćelija i postiže zdrav izgled kože.

Hidromasaže su prirodni lek, poznat godinama unazad. Istorija ovakvih masaža seže u davnu prošlost- u drevnu Grčku. Međutim, iako je nastala tamo, hidromasažu su popularizovali stari Rimljani, koji su drugim kulturama i zemljama, tokom osvajanja, preneli benefite masaže i kupanja.

Plava Zvezda

Rimska javna kupatila su poznata odvajkada kao odličan način opuštanja u kojem je uživao nobles i svi slobodni ljudi.

Termalni bazeni