Galerija fotografija Plava Zvezda

Galerija fotografija Plava Zvezda. Plavu Zvezdu preporučujemo za uživanje, odmor i rekreaciju u lekovitoj termalnoj vodi. Izvor termalne vode nalazi se na dubini od čak 492 metra, a u jednoj sekundi istekne 7 litara vode temperature 40 stepeni Celzijusa.

Bazeni su otvoreni tokom cele godine. Pre nekoliko godina ceo kompleks je renoviran, pa se ovih dana uživa na otvorenom bazenu i pratećem kafeu i restoranu.

Mi smo se potrudili, pa na otvorenom postoji dovoljan broj udobnih ležaljki i prirodnog hlada pod trščanim suncobranima. Veliki otvoreni bazen ima i dve đakuzi kade i masažere.

Objekat sa zatvorenim bazenom otvoren je i tokom leta za one koji ne uživaju u suncu, ali i spoljni đakuzi bazen sa masažerima i toplom vodom gde se i tokom zime možete kupati na otvorenom.

U zatvorenom delu postoji i sauna prikladnija za zimski period. Cene su više nego povoljne, ležaljke se ne naplaćuju, a objekat je otvoren svaki dan do ponoći.

Analizom Gradskog Zavoda za zaštitu zdravlja (služba za higijenu i medicinsku ekologiju) u Beogradu, potvrdom 65/22 od 19.11.1997. godine utvrđeno je da se prema izmerenim vrednostima alfa i beta aktivnosti termalna voda može koristiti za piće. Analizom Gradskog zavoda za zaštitu zdravlja u Beogradu uzorak vode odgovara normama Pravilnika o kvalitetu prirodne mineralne vode.

Blagotvorna dejstva prirodnih izvora uspostavljaju ravnotežu između zdravlja, lepote i dobrog osećaja celog organizma. Termalna voda osim što u sebi sadrži minerale je i hipoalergena, a samim tim je pogodna za osetljivu i iritiranu kožu.

Prirodno je čista i bogata mineralima. Povoljno utiče na lokomotorni sistem, na oporavak kod respiratornih bolesti ili reumatskih oboljenja. Voda sadrži natrijum, kalcijum, magnezijum, sulfate, hidrokarbonate te je idealna za otklanjanje stresa, umora, preosteljivosti i nesanice.

Dobrodošli na bazene Plava Zvezda, Salaš Noćajski

Ulica: Proleterska br. 7
Mesto: Salaš Noćajski
Poštanski broj: 22204
Sremska Mitrovica, Vojvodina, Srbija
Tel : +381 (0)64 615 98 05
Mail: pkplavazvezda@yahoo.com